BANDEN LATEM

Een niet alledaagse bandencentrale

We zijn verheugd om u te verwelkomen bij ons, waar we niet alleen uw auto voorzien van de beste banden, maar waar we ook streven naar een buitengewone ervaring voor al onze klanten.

Bij ons gaat het niet alleen om het vervangen van banden; het gaat om het creëren van een band met u als klant. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met deskundig advies en hoogwaardige service.
Of u nu op zoek bent naar zomerbanden, winterbanden, all-season banden of velgen, we hebben een breed assortiment om aan al uw behoeften te voldoen.

Welkom bij Banden Latem.

Bij Banden Latem geloven we dat elk bezoek uniek en gedenkwaardig moet zijn. Onze klantgerichte benadering en ons streven naar kwaliteit zijn diepgeworteld in alles wat we doen. En hoewel we een frisse en moderne aanpak hebben, blijven we trouw aan onze kernwaarden. Onze belofte aan jou is eenvoudig maar duidelijk: "Hier werken geen flauwe plezjanten."

Emely

Ladyboss

Olivier

A friendly face

David

The first smile at the door

Achmed

The strongest one

Angelo

The technical expert

Kristof

The tyre expert

Onze drijvende kracht: Emely

Onze bezielster en zaakvoerster, Emely Christiaens,
is wellicht een gezicht dat je herkent. Met een achtergrond in de kunstwereld en een passie voor auto's, brengt ze een unieke flair naar Banden Latem. Ze is niet bang om haar handen vuil te maken, en dat waarderen onze medewerkers enorm. Ze wordt hier liefkozend 'the lady boss' genoemd, en daar zijn we trots op.

Banden Latem in City Magazine

Beleving voorop

Zes jaar geleden namen wij het stokje over van een traditionele bandencentrale en gaven er een geheel eigen draai aan.

Naast onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid, streven we er ook naar om uw bezoek aan onze bandencentrale zo aangenaam mogelijk te maken. Onze wachtruimte is ontworpen voor uw comfort en ontspanning, met voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken terwijl we voor uw auto zorgen.

Geniet van gratis wifi en koffie terwijl u wacht!

Toegankelijk voor iedereen

Ons assortiment van kwalitatieve autobanden is marktconform geprijsd en wij verwelkomen iedereen, ongeacht het type auto of budget.

We zijn fleet partner van Groep Donckers en werken samen met alle leasingmaatschappijen.